Skip to main content

Advocats i Consultors especialistes en Dret Laboral, Jurídic i Fiscal-comptable al Maresme i Barcelona.

En el nostre despatx d’advocats i consultors, defensem els interessos dels nostres clients i oferim una àmplia gamma de serveis legals per satisfer les vostres necessitats. Els nostres principals serveis són:

Jurídic

Des del departament jurídic t’assessorem i et defensem, en els àmbits Jurídics que ens requereixis; sent especialistes en Dret Laboral, Dret Civil i Dret Matrimonial i de Família, així com som Mediadors i especialites en Violència de Gènere, com també comptem amb un departament de Comunitats de Propietaris.

Laboral

Des del departament laboral es porta l’assessorament i gestió de les empreses i empresaris en la seva vida professional i mercantil; tramitacions d’altes i baixes en Seguretat Social, contractes de treball, fulles de salaris, cotitzacions a la seguretat social. Format per un equip que atenen directament a tots els clients als que se’ls hi gestiona la seva activitat.

Fiscal – Comptable

Des d’aquest departament s’assessora i gestiona l’àmbit comptable i fiscal de les empreses i autònoms clients del despatx; se’ls assessora en qualsevol decisió que pugui afectar en el seu àmbit fiscal; altes a Hisenda, declaracions d’IVA, IRPF, impostos de Societats, liquidacions d’impostos; comptabilitat, etc.

Formem part de:

  • SCAF (Societat Catalana d’Advocats de Família)

  • AEAFA (Associación Española de Abogados de Familia)

  • FAGEM (Federació i Associacions de Gremis del Maresme)

  • Som la seu de l’Associació de Marxants del Maresme.

  • Patrocinadors oficials de l’equip ciclista Doctore Bike.

Assistència i assessorament legal,
en les millors mans