Mediació Familiar i Civil

 

IN DUBIO advocats i consultors us ofereix el servei de

La MEDIACIÓ FAMILIAR I CIVIL
 
Què és la mediació?
 
    La mediació és una forma alternativa de resoldre conflictes entre dos o més persones, amb l'ajuda d'una tercera persona imparcial, el mediador.
    La mediació és VOLUNTÀRIA, és CONFIDENCIAL i està basada en el DIÀLEG.
 
Què és un mediador?
 
Els mediadors són professionals especialitzats, que busquen satisfer les necessitats de les parts en disputa mitjançant el procés de comunicació, conduint-los mitjançant uns senzills passos en els que, si les parts col·laboren, és possible arribar a una solució en la que tots guanyin o, almenys, quedin satisfets.
 
El mediador no decideix ni imposa res a les parts, sinó que escolta a les parts i les ajuda a arribar a acords per elles mateixes, a través del diàleg.
 
En quins temes es pot acudir a un mediador a IN DUBIO?
 
Conflictes familiars: guarda dels fills, règim de comunicació i estància amb els fills, vivenda familiar, matèries econòmiques com pensions d'aliments, pensions compensatòries, hipoteques; també conflictes entre germans, entre pares i fills, etc.
 
Conflictes civils: qüestions econòmiques, deutes, herències, repartiment de béns, comunitats de veïns, relacions entre veïns, conflictes empresarias: empreses familiars, conflictes entre companys de feina, etc.
 
Quins són els seus avantatges?
 

  • Els acords són pactats per les pròpies parts, sense que sigui imposat per un tercer com és un jutge o un àrbitre, satisfent les necessitats de tots ells.
  • Els acords tenen eficàcia jurídica
  • El cost és molt més econòmic que un procediment jurídic o arbitral
  • S'eviten els llargs processos judicials i, per tant, es redueix el desgast tant emocional com material.

 

SESSIÓ INFORMATIVA GRATUÏTA
 

Enllaços d'interès

Agència TributàriaSeguretat Social

      

 

Theme InDubio based on Danland by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer